close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veszélyben a Fortnite és a PUBG? - Rumbleverse vélemény

Az Epic Games mindig jó érzékkel állt be az új és érdekes játék közé, és ez a jelek szerint most sincs másként. A Rumbleverse a battle royale műfaj képviselője, azonban ahogy az a címéből kikövetkeztethető, a Fortnite-tal, a PUBG-vel szemben a közelharci csihi-puhira fókuszál.

Rumbleverse battle royal

Vagyis elfelejthetjük az ilyen-olyan hangtompítós-távcsöves puskákat és gyorstüzelő gépkarabélyokat: ha le akarunk győzni valakit, azt bizony össze kell vernünk. Ebben természetesen a loot nagy segítségünkre van: fegyverekkel, vagy különleges, limitált számú alkalommal bevethető támadásokat adó magazinokkal növelhetjük a harci potenciálunk.

Izgalmakból tehát nincs hiány, és a megközelítés elég érdekes ahhoz, hogy a manapság jószerivel elmaradhatatlan, kissé bugos nyitány dacára adjunk neki egy esélyt. Pláne, mert ingyen és bérmentve próbálhatjuk ki – ergo, ha végül nem ragad meg a koncepció, egyetlen fillért sem vesztünk.

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon