close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Unod a kiberbanánt? - Három cyberpunk játék, ami jobb a Cyberpunk 2077-nél

A CD Projekt RED Cyberpunk 2077-e ugyan nagyot szólt, de messze nem akkorát, mint azt sokan remélték. A kismillió bug sokak kedvét elvette attól, hogy Johnny Silverhand segítségével kalandozzanak Night City-ben. Ha tehát vevő vagy valami újra, és már a modokkal együtt is unod a Cyberpunk 2077-et, ezeket a játékokat érdemes kipróbálnod!

1. Stray
Amennyiben egy platformerhez támadna kedved, és az aranyos cicákat is szereted, a Stray az ideális választás. A rejtélyes módon eltűnt emberiség által hátrahagyott robotok közt barangoló macska kalandjai garantáltan elnyerik a tetszésedet!

Stray

2. Dystopia

A free-to-play Dystropia a cyberpunk multiplayer FPS-ek rajongóinak készült. Döntsd el, hogy lázadó Punk vagy hataloméhes Corporate vagy-e, majd küzdj meg a többiekkel a valóságban és a virtuális kibertérben!

Dystopia

3. Blade Runner
Végül, a retro kalandjátékok szerelmesei sem maradnak kikapcsolódás nélkül. Ha kedveled a Philip K. Dick művére építő filmeket, ez a nonlineáris agytorna kötelező darab!

Blade Runner

Ha pedig végképp nem tudod, hogy mivel játssz nézz szét a jelenleg elérhető kompetitív játékaink közt!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon