close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tomb Raider – Mit hozhat Larának a jövő?

A Tomb Raider franchise gyalázatos mélypontokat épp úgy megélt, mint oktatandó sikersztorikat. Mostanában viszont friss hírek érkeznek a régésznő kalandjai körül forgó sorozatról.

Tomb Raider - Lara Croft

A széria videójátékos ágánál fontos fejlemény, hogy a Square Enix eladta a jogokat az Embracer Groupnak. Az új rész az Unreal Engine 5 alatt fog futni, és visszatér majd a gyökerekhez – azaz búcsút inthetünk a reboot-trilógia komoly-komor hangvételének.

Ám könnyen megeshet, hogy a filmes fronton várnunk kell a fejleményekre, mert az MGM még csak most vesztette el a megvásárolt licenct, így a labda a GK Films oldalán pattog. Gyaníthatóan nem lesz nagy tülekedés – a 2018-as, Alicia Vikander főszereplésével készült részt mérsékelten szerette a kritika, és bár tisztes hasznot hajtott a stúdiónak, a profit elmaradt a kiugrótól.

Vagyis mindkét területen várnunk kell. szerencsére a Betme tournamentjeit és meccseit játszva csak úgy repül az idő. Pláne, ha Androidon is az ingyenesen letölthető Pro verziót használod, és minden opció elérhető számodra!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon