close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Satellite Scramble - Űrbeli kalandokkal erősít a Fall Guys

A Fall Guys népszerűsége tagadhatatlan és elvitathatatlan – nem csoda hát, hogy az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetésjátékának készítői azon vannak, hogy új ötletekkel tartsák fenn az érdeklődést. A Mediatonic illetékesei az űrhöz nyúltak: a második, Satellite Scramble címre keresztelt évadban ezért ez a tematika fog érvényesülni.

Fall Guys - Satellite Scramble

Ez azzal jár, hogy a régi pályák űrbeli variánsain vetélkedhetünk a többiekkel, és természetesen korábban nem látott szakaszokon is bizonyíthatjuk a rátermettségünket. Ehhez persze minden ügyességünkre szükségünk lesz, hiszen a zéró gravitáció nem könnyíti meg a dolgunk. Ám megéri küzdenünk, hiszen új jelmezeket és más jutalmakat zsebelhetünk be, ha jók vagyunk.

Ha szeretnéd, hogy a Fall Guys a Betme kínálatában is feltűnjön, írj nekünk: minden javaslatot szívesen fogadunk, és minden meglátást mérlegelünk. Addig is, ha Androidot használsz, frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy a maximális élményt élhesd át!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon