close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pénzkeresés telefonnal – A Betme tudja a megoldást!

Pénzkeresés telefonnal? Nagyon sok online végezhető munka sajnos ilyen vagy olyan formában, de átverés – azonban egyáltalán nem lehetetlen a pénzkeresés telefonnal. A Betme nyílt lapokkal játszik: nálunk háromféle módon juthatsz egy kis mellékeshez – vagy akár egy komolyabb összeghez!

1: Az általad indított meccsek esetén te szabod meg a tétet – határ a csillagos ég!
2: Tournamentjeinken más egyetlen sikerrel megnyert meccs után részesülsz a nyereményalapból – minél jobb helyezést érsz el, annál többet vihetsz haza!
3: Nyereményjátékainkkal, ajándékosztási akcióinkkal és közösségi kihívásainkkal tokeneket szerezhetsz – ezeket rendszerünk darabonként egy dolláros áron váltja.


Ahogy az ebből is látható, nálunk szó szerint játszva megy a pénzkeresés telefonnal. Ám ha Androidot használsz, frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy minden opciót kipróbálhass. Mivel ennek híján csak ingyenesen nevezhető tournamentjeinket érheted el – a komolyabb díjakról és ajándékokról lemaradsz!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon