close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pénzkeresés egyetem mellett – Hogyan segíthet a Betme?

Recesszió, infláció, nehéz kilátások: nem könnyű a felsőoktatásban tanulók helyzete. A pénzkeresés trükkös az egyetem mellett, de a Betme szerencsére tud segíteni abban, hogy egy kicsit egyszerűbb legyen a diplomára hajtók élete.

A Betme két fő játéktípust kínál: a meccseknél te szabod meg a tétet, és egyedül tőled függ, hogy mekkora is a potenciális nyereményed. Fontos, hogy nálunk egyedül a tehetség dönt: kínálatunkban nincsenek a szerencsére építő játékok.

Emellett tournamentjeinken is indulhatsz. Ezeknél a bevett szokásokkal szemben nem a győztes visz mindent, hanem már egy diadal esetén is zsebre vághatsz némi pénzt.

Végül, de nem utolsó sorban, mi értékeljük a közösségi aktivitást. Töltsd ki a felméréseinket, vegyél részt a játékainkban, és értékes tokeneket kaphatsz – ezeket rendszerünk darabonként egy dolláros áron váltja.

Ám ha Androidot használsz, okvetlenül frissíts ingyenesen a Betme Prora, mert ellenkező esetben a lehetőségek javához nem, vagy csak korlátozottan férsz hozzá.

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon