close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Overwatch 2 megjelenés – Mik a legfontosabb tudnivalók?

A régóta várt Overwatch 2 megjelenés mindent megváltoztat, hiszen az október 4-én megjelent játék gyakorlatilag átvette a 2016-ban kiadott Overwatch helyét. Vagyis nincs már mód arra, hogy ezzel játsszunk – ergo, nem árt tudni, hogy mik az újdonságok.

A leglényegesebb talán az, hogy az összes fontosabb platformon ( Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One, és Xbox Series X/S) elérhető Overwatch 2 teljesen ingyenes – vagyis ha eddig nem tettünk vele próbát, itt az ideje, hogy belevágjunk!

Másrészt, az sem mellékes, hogy a Blizzard illetékesei azon dolgoztak, hogy minél pörgősebbek legyenek a meccsek. Ebből adódóan a tankokat alaposan átdolgozták, és már nem 6VS6-os, hanem „csak” 5VS5-ös küzdelmeket vívhatunk a rivális csapattal.

A játék természetesen a Betme kínálatában is elérhető. Azonban, ha Androidot használsz, okvetlenül frissíts az ingyenes Betme Prora, mivel ellenkező esetben a lehetőségek javához nem, vagy csak nagyon korlátozottan férsz hozzá, és nem részesülhetsz a teljes élményben.

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon