close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Overwatch 2 – Kicsoda Kiriko, az új hős?

Az Blizzard új remeke kissé megkavarta a franchise jól ismert játékmenetét, így nem árt megismerkedni annak legújabb hősével. Az Overwatch 2-ben feltűnő Kiriko a támogatók sorát erősíti, ebből adódóan elsősorban a gyógyítás és a védekezés terén remekel.

Overwatch2-Kiriko

A sebek beforrasztásán kívül arra is képes, hogy megszüntesse a negatív hatások javát, így tudása jókor bevetve kincset érhet. Emellett ha kell, akár a falakon keresztül is oda tud teleportálni egy sebesült csapattárshoz, hogy segítsen rajta, és ultimate-jével, a Kitsune Rush-sal egy rövid időre jócskán felturbózhatja a vele együtt harcolók képességeit. Vagyis abszolút megéri őt választani.

Természetesen az Overwatch 2 és Kiriko a Betme kínálatában is kipróbálható –  nevezz a tournamentjeinkre, vagy indíts te magad egy meccset, és szabd meg te a tétet!

Azonban nem árt tudnod, hogy ahhoz, hogy a maximumot kihozhasd magadból, Androidon frissítened kell a Betme Pro verzióra. Ne aggódj – ingyenesen megteheted! Csak pár kattintás, és indulhat a móka!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon