close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nincs kegyelem – Ha tetszett a Sekiro: Shadows Die Twice, ezeket is próbáld ki!

Ha magával ragadott Sekiro nagy kalandja, akkor ezek a játékok is neked valók: mindegyik próbára teszi a képességeidet, és a maximumot kell kihoznod magadból, ha győzni akarsz!

Bloodborne: Ha vevő vagy a horror-hangulatra, ezt nem szabad kihagynod! Megnevezhetetlen szörnyetegek, rejtett titkok és torokszorítóan izgalmas csaták: mi más kell a szórakozáshoz?

The Surge 2 – Ha inkább a sci-fi környezet vonz, akkor ez a neked való csemege. A megannyi fegyvert felvonultató alkotásban egy percnyi nyugtunk sincs: a legkülönfélébb ellenfelek igyekeznek múlt időbe tenni minket!

Ghost Of Tsushima: Ha maradnál a japán kultúránál, akkor a Sucker Punch művére érdemes voksolnod. A mongol megszállók elleni küzdelem felettébb egyenlőtlen – de éppen ezért édes a diadal!

Persze, a Betme kínálatáról se feledkezz meg, és ha Androidot használsz, frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy minden funkciót megnyithass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon