close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nevem Zlatan – Vajon milyen a film?

Zlatan Ibrahimović eredményei elvitathatatlanok, és a tehetségét sem juthat eszébe senkinek sem megkérdőjelezni. Magától értetődik tehát, hogy az életét feldolgozó könyvet Nevem Zlatan címmel filmre adaptálták – ám ennek minősége némileg megosztja a kritikusokat.

Zlatan Ibrahimovic

A fanyalgók szerint egy meglehetősen sablonos és sematikus műről beszélhetünk, ami meg sem kísérel úgy tenni, mintha nem kizárólag a sztár hűséges rajongóinak fanatizmusára építene. Míg a védelmére kelők szerint méltó módon tiszteleg a focista előtt, és az, hogy a férfi élete valóban egy tündérmesére emlékeztet, csak azt mutatja, hogy történnek még csodák.  


Persze, az, hogy megnézed-e a Nevem Zlatant, egyedül a te döntésed – ahogy az is, meg megítéld, hogy milyen film. A mozizás után azonban ne felejtsd el, hogy a Betme új tournamentekkel vár, és egymást érik a meccsek is – ám ha Androidot használsz, frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy a maximális élményt élhesd át!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon