close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meglepő helyről jött a DOTA ötlete

A DOTA 2 napjaink egyik legnépszerűbb MOBA-ja. Azt azonban kevesen tudják, hogy honnan is ered a közönségkedvenc elnevezése.

Az Eul nicken futó Kyle Sommer elhatározta, hogy átülteti az eredetileg a StarCrafthoz kiadott Aeon of Strife pályát a Warcraft 3-ba. Ennek a lényege az volt, hogy a játékosok fő ütőkártyájának egy, az átlagos egységekhez képest legyőzhetetlennek tűnő hős számított.

A merész kísérlet azonban egyre komplexebb lett, és kisvártatva száznál is több karakter lett elérhető a 2003-ban debütált, és hisztérikus sikert arató Defense of the Ancients-ben. A többi pedig történelem. Gabe Newell és csapata látták, hogy nem holmi múló szeszélyről van szó, így megvették a jogokat, és a DOTA azóta is a játékipar fényesen tündöklő csillaga.

Bár az alkotás jelenleg még nem elérhető a kínálatunkban, ez könnyen lehet, hogy változni fog. Addig is, hozd ki a maximumot a Betme-élményből: ha Androidot használsz, ide kattintva ingyenesen frissíthetsz az új lehetőségeket megnyitó Betme Prora!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon