close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Királynői hobbi – II. Erzsébet és a videójátékok

Bár gyakran hallani a videójátékokat felszínesen ismerőktől, hogy ennél ostobább és éretlenebb időtöltést elképzelni sem lehet, a 2022. szeptember 8-án elhunyt II. Erzsébet csattanós választ adott a kritikákra. Feltéve, hogy hihetünk a The People magazinnak.

A hírek szerint ugyanis 2008 karácsonyán Vilmos herceg egy Nintendo Wii-vel lepte meg kedvesét, Kate Middletont, azaz későbbi Katalin walesi hercegnőt. A pár a Wii Bowlinggal játszott, és a királynőnek megtetszett az izgalmasnak tűnő szórakozás, így ő is beszállt, hogy gurítson párat.

Ráadásul szenvedélye később is megmaradt – egyes pletykák szerint hosszú éveken át napi rendszerességgel igyekezett javítani a saját rekordján. A THQ Nordic még egy aranyozott konzoltis küldött neki – amit azonban sosem kapott meg. A masinát egyébiránt idén adták el: bár pár évvel korábban 300000 dollárt vártak az értékesítésétől, végül "csak" 36000-ért ment el.

Ahogy az ebből is látható, a videójáték a fejedelmek hobbija. Játssz te is a Betme-vel, és ha Androidot használsz, frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy minden opciót kipróbálhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon