close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingyenes játékok PS4-re és PS5-e – mit hoz az augusztus?

Ahogy azt már mindenki megszokhatta, a Sony Playstation Plus szolgáltatására előfizetők ingyenes játékokat kapnak. Ezeknél a változatosság a fő jelszó: online funkcióval is bíró játékok épp úgy akadnak köztük, mint egyedül kipróbálhatóak.

Yakuza like a dragon
Yakuza Like a Dragon

Az augusztusi kínálat az alábbi:

Yakuza: Like A Dragon: (PS4 és PS5): A Ryu Ga Gotoku Studio RPG-jében az elárult yakuza, Ichiban Kasuga bőrébe bújva állhatunk bosszút a minket elárulókon. Az Extra és Premium-fokozat előfizetői emellett a Yakuza 0-t, a Yakuza Kiwamit és a Yakuza Kiwami 2-t is megkapják.


Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle (PS4 és PS5) Ha gördeszkás játékra vágyunk, akkor ez lesz a nekünk való csemege. Egyjátékos kampány, online, illetve helyi multi és persze kismillió kunszt: mi kell még?


Little Nightmares (PS4) A horror-platformerek egyik, ha nem a legkiválóbb képviselőjében a sárga esőkabátos Sixet irányítva küzdhetjük át magunk egy barátságtalan, halott és sötét világon.

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon