close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingyenes játékok online meccsekhez – Légy te is Betme Bajnok!

A Betme bőséges kínálatában jócskán akadnak olyan, ingyenes játékok, amikkel aztán kedvedre játszhatsz online meccseket. Ha azon gondolkozol, hogy kipróbáld magad, és te is Betme Bajnok legyél, ezeket válaszd!

Free Fire Battle Royale

1: Free Fire

Tíz perc elsőre nem tűnik soknak, ám a Garena eszelős lövöldéjében pontosan ennyi időd van arra, hogy legyőzz negyvenkilenc másik játékost! Nyers erő vagy sunyi meglapulás – egyetlen dolog számít, hogy te maradj talpon!

2: Clash Royale

Ha szeretsz kombinálni és tervezni, ez a neked való kikapcsolódás! Rakd össze a legjobb paklit, és próbáld meg megsemmisíteni az ellenfeled tornyát, mielőtt ő kerekedne föléd! Egy jó stratégiával bárkit legyőzhetsz!

3: Fortnite
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy pont ez fog kimaradni? Az Epic Games remeke milliókat nyűgözött le, és rendületlenül tartja magát a battle royale műfaj élvonalában. Jó eséllyel már te is mentél vele pár kört: miért nem próbálod hát ki magad esportolóként?

Válogass az elérhető játékaink közül, és töltsd le az ingyenes appunk!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon