close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingyenes játékok Games with Gold előfizetéssel – mit hoz az augusztus?

Ahogy azt már mindenki megszokhatta, a Microsoft Games with Gold előfizetői ingyenes játékokat kapnak. Online funkcióval is bíró játékok épp úgy akadnak köztük, mint egyedül kipróbálhatóak.  

Xbox Game Pass Free Games

Az augusztusi kínálat az alábbi:

Calico – A könnyedebb hangvételű programokra vágyóknak szóló, sajátos „szimulátorban” egy macskakávézó tulajdonosát alakítjuk, és célunk az, hogy tündéri állatokkal népesítsük be a helyet.


Saints Row 2 – A kezdetben egyszerű GTA-klónnak induló TPS-franchise elsőnek a második résszel mutatta meg a saját, egyedi stílusát. Abszurd helyzetek, néha kissé obszcén poénok, kismillió tennivaló és nagyipari vérfürdő: több sem kell a lazításhoz!


ScourgeBringer:  A pixelgrafikájú rogue-lite akció-platformerben az emberiség  megmentőjének szerepében tetszeleghetünk.


Monaco: What's Yours is Mine Az online móddal is rendelkező, kooperatív játékban egy tolvajbandával kell ügyesen megtervezett és lélegzetelállítóan merész rablásokat végrehajtanunk.

Inkább pénzért játszanál? Válogass az elérhető játékaink közül, és töltsd le az ingyenes appunk!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon