close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

HP HyperX Cloud 2 – Megéri az árát?

A fej- és fülhallgatók, köztük a HP HyperX Cloud 2  megítélése kissé felemás a gamerek között.

Hiszen a legtöbb videójátékos kiegészítőnél egyértelmű az ítélet. Ha hosszú órákat ülünk egy székben, nem árt, ha gerinckímélően van megtervezve, a billentyűzet személyre szabhatósága is fontos, a kényelmes egérről nem is beszélve. Ám a fülesnél sokan beérik a legolcsóbbal – és bizonyos esetekben igazuk is van.

Az inkább a logikára építő, lassabb folyású címeknél valóban bőven elég egy pár ezer forintért árult alapmodell, de az akciódúsabb kihívásokra éhezők csakis magukkal szúrnak ki, ha a hangzáson spórolnak. Hiszen a HP HyperX Cloud 2-nek hála, a legkisebb neszt sem kerüli el a figyelmüket, és a térben is el tudják helyezni, hogy honnan jön a veszély.


Vagyis az, hogy szükségünk van-e a HP HyperX Cloud 2-re, a játékstílusunk dönti el. Az azonban biztos, hogy a Betme Pro nélkülözhetetlen a teljes Betme-élményhez, mert nélküle a tournamentek és meccsek java elérhetetlen. Szerencsére az Androidot használók ingyen frissíthetnek rá – nem éri hát meg habozni!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon