close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hogyan hasítanak a profi Fortnite játékosok?

A Fortnite öldöklő világában kizárólag a győzelem számít – éppen ezért, ha talpon akarsz maradni, akad pár dolog, amire különösen oda kell figyelned.

Fortnite-Cover-Spiderman


1: Ne félj az újdonságoktól!

Nincs annál nagyobb hiba, mint egyetlen fegyverre, trükkre vagy taktikára építeni a stratégiádat. Gyakorolj szorgalmasan, nézd meg, hogy a frissítések miféle újdonságokat hoztak, és fordítsd őket a saját hasznodra!

2: Építs, ne csak lövöldözz!

A diadal kulcsa az építés. Mérd fel a terepviszonyokat, alkalmazkodj, és hozd ki a legtöbbet abból, amid van! Ha csak a lövöldözésre mész rá, szinte biztos, hogy vesztesz – kivétel persze a No Build mód.

3: Ugrálás? Nem mindig segít!

Ha az ellenség messziről lő rád, az ugrálás életet menthet, de közelről többet ár, mint használ. Inkább oldalazz, és rendszertelen időközönként guggolj le!

A Fortnite nálunk is kipróbálható – de ha Androidot használsz, előtte okvetlenül frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy tétre menő meccseket és nagy díjjal kecsegtető tournamenteket játszhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon