close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hogyan csinálják a profik? - Fortnite tippek és trükkök

A Fortnite-ban nincs könnyű dolga annak, aki győzni akar, hiszen az Epic remeke hatalmas és igen aktív rajongótábort tudhat maga mögött. Ebben a mezőnyben nem könnyű állni a versenyt – éppen ezért érdemes megfogadni a profik tanácsait!

Csak ésszel tartalékolj!

Sérülten mászkálni gyakran egyenlő a halálos ítélettel – így semmi okod arra, hogy ne használd el a kellő időben az elsősegély-csomagjaidat vagy a halaidat. Persze, egy karcolásnál nem éri meg pazarolni, de mi haszna van a gyűjtögetésnek, ha teli zsebbel lőnek le?

A fedezék nem luxus!
A környezet kihasználása létfontosságú. Ha nyílt terepen mászkálsz, semmi meglepő sincs abban, hogy kikapsz. Légy résen, és tedd minél trükkösebbé, hogy le tudjanak szedni!

A türelem rózsát terem!

Mind találkoztunk már olyan játékossal, aki fel-alá rohangálva akár 10-15 másikat is megölt – majd a meccset egy olyan ember nyerte meg, aki összesen kétszer húzta meg a ravaszt. Hagyd, hogy a többiek ritkítsák egymást, és csak akkor akciózz, ha elkerülhetetlen!

A Fortnite elérhető a Betme kínálatában. Azonban, Androidot használsz, okvetlenül frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy komoly tournamenteket és tétre menő meccseket játszhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon