close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

God of War Ragnarök – Te már készen állsz?

A 2018-as God of War sikere után egy percig sem volt kérdéses, hogy érkezni fog a folytatás. Ám a jó munkához idő kell, így a God of War Ragnarök címet viselő folytatás csak november 9-én fog debütálni.

A görög helyett az északi mitológiára építő alkotás nem sokat változtat a bevált recepten. Változatlanul Kratost fogjuk irányítani, és a páratlan képességű harcos fiával, Atreus-szal együtt azért fáradozik, hogy megakadályozza a világ pusztulásával járó Ragnarök eljövetelét. Ez persze nem ígérkezik fáklyásmenetnek, hiszen megannyi istenség mesterkedik majd azon, hogy fájdalmas leckét adjon a merész férfiúnak arról, hogy az égiek a halandók felett állnak.

A PS4-re és PS5-re érkező akció-kalandjáték tehát gyaníthatóan az év egyik nagy dobásaként fog bevonulni a krónikákba. Ha a Sony konzoljait preferálod, nem éri meg kihagyni – de ne felejtsd el, hogy a Betme visszavár. Amennyiben pedig Android fut a mobilodon, okvetlenül frissíts ingyenesen a Betme Pro-ra, hogy az app összes funkcióját elérhesd!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon