close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ghostbusters: Spirits Unleashed: Bill Murray is feltűnik majd a színen?

Azt már tudjuk, hogy a Szellemírtók-szériára építő játékban Dan Aykroyd és Ernie Hudson vissza fognak térni Ray Stantzként és Winston Zeddemore-ként. A nagy kérdés viszont sokaknak, az, hogy vajon teljes lehet-e a Ghostbusters: Spirits Unleashed Bill Murray nélkül?

Jelenleg még nincs információ arról, hogy a színész bármilyen formában is részt vett volna a multiplayerre kihegyezett akciójáték munkálataiban. Ám persze nem zárhatjuk ki, hogy a szellemek és az őket kergető, hivatásos okkult specialisták harcára fókuszáló címben előbb-utóbb fel fog tűnni egy DLC jóvoltából – erre alighanem igen komoly érdeklődés mutatkozna.


Az tehát, hogy a Ghostbusters. Spirits Unleashed-ben szerepelni fog-e Bill Murray, még a jövő zenéje. Ettől függetlenül nyugodtan próbáld ki a játékot, és ha visszatérnél a wager gaming világába, akkor a Betme vár rád. Ám ha Androidot futtató készüléket használsz, akkor érdemes frissítened az ingyenes Betme Pro-ra, mert ezt használva sokkal több izgalmas meccsen és tournamenten vehetsz részt!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon