close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fortnite – visszatérnek a repülőgépek?

A Fortnite örökkön változó világában egyedül a küzdelem örök, ám annak módja mindig más.

A Fortnite örökkön változó világában egyedül a küzdelem örök, ám annak módja mindig más. Még az első fejezet hetedik évadában felbukkantak a repülőgépek, ám a túlságosan erős, és szinte háríthatatlan járműveket nagyon hamar megutálta a közönség. Egy friss szivárgás szerint azonban a hamarosan érkező új évad során vissza fognak térni ezek a masinák – ráadásul motorkerékpárok és egy új mech érkezésére is számíthatunk.

A pletyka finoman fogalmazva sem derítette jókedvre a felhasználókat: túl sokan emlékeznek még arra, hogy mennyire frusztráló is volt hasztalan menekülni az égi ragadozók elől. Azonban gyanítható, hogy az Epic illetékesei nem ugyanazt az egyszer már leszerepelt megoldást dobják be újra. Persze, hogy mi az igazság, az hamarosan ki fog derülni – ám minimum meglepő volna, ha egy köztudomásúlag utált lehetőség visszahozásával „kedveskednének” a fejlesztők a közönségnek.

A Fortnite nálunk is kipróbálható – de ha Androidot használsz, előtte okvetlenül frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy tétre menő meccseket és nagy díjjal kecsegtető tournamenteket játszhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon