close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fortnite – Melyik a legjobb fegyver?

Kevés kérdés foglalkoztatja jobban az Epic remekét nyüstölőket annál, hogy melyik is a legjobb Fortnite fegyver?

Erre kétféle válasz is adható. Egyrészt, természetesen minél ritkább egy gyilokszerszám, annál erősebb – ebben vita nincs. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a legjobb fegyver a Fortnite-ban mindig az, ami éppen kéznél van – ráadásul hosszabb távon magaddal szúrsz ki, ha egyetlen eszközre specializálódsz.

Hiszen ahhoz, hogy győzhess, az összest ki kell ismerned, mert nem bízhatsz abban, hogy mindig megtalálod kedvenced egy különösen erős példányát. Ebből adódóan az őszinte válasz az, hogy a legfontosabb harci eszközöd nem más, mint a gyakorlás – minél több meccset játszol, annál profibb leszel, és egyre több és több trükköt sajátítasz el, ami a győzelem egyik kulcsa!

A Fortnite a Betme kínálatában is elérhető Mutasd meg meccseinken és tournamentjeinken, hogy mit tudsz – de ha Androidot használsz, okvetlenül frissíts ingyen a Betme Pro verzióra, hogy semmiből se maradj ki!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon