close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fortnite - Ingyenes Black Adam jelmez? Ne dőlj be a csalóknak!

A Fortnite egyik nagy pozitívuma, hogy karakterünk testreszabási lehetőségei közel korlátlanok.

A kismillió opció mellett rendszeresek a sikerfilmek ihlette kiegészítők és kosztümök -  ezek egy részéhez pedig ingyenesen is hozzá lehet jutni. Az új, Black Adam ihlette, október 22-től elérhető jelmezért viszont vagy valódi pénzzel, vagy V-Buckkal kell fizetni – ezért ne dőlj be azoknak, akik azt mondják, hogy máshogy is hozzájuthatsz, mert ez sajnos nem igaz! Akik mégis erősködnek, hogy van más mód, azok biztosan át akarnak verni, és azon mesterkednek, hogy ilyen vagy olyan formában megkárosítsanak – de te ennél okosabb vagy, igaz?

A Fortnite elérhető a kínálatunkból – tehát ha ügyes vagy, egy kis játékkal megkeresheted a Black Adam kosztüm árát, és ebben tarolhatsz a csatatéren, megmutatva mindenkinek, hogy egy igazi győztesnek van stílusa! De ha Androidot használsz, mihamarabb frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy tétre menő meccseket és nagy díjjal kecsegtető tournamenteket játszhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon