close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fall Guys – Hogyan győznek a profik?

A Fall Guys babemberkéinek viadalai elsőre könnyen jórészt a mázlira építő küzdelmeknek tűnhetnek, de ez távolról sincs így. Lássuk, hogy milyen trükköket vetnek be a profik!

1: Vetődni, vetődni, vetődni
A vetődés rendkívül hasznos: ugyan feltápászkodni idő, de elkerülhetünk vele egy akadályt, vagy egy kis előnyhöz juthatunk, ami a célvonalnál kulcsfontosságú. Használjuk hát minél gyakrabban!

2: Lassan járj, tovább élsz?

Bár gyakran erős a késztetés, hogy ész nélkül nyargalásszunk, néha érdemes átgondolni a lépéseinket. Egy-két vetélytárs előreengedésével biztosíthatjuk, hogy ők aktiváljanak egy csapdát – aztán miénk a terep!

3: Egy kis gonoszság belefér!

A többi versenyző akadályozása nem szép dolog, ellenben hatékony. Ha tudod, ragadd meg őket, hogy lelassuljanak vagy elessenek!

Ha szeretnéd, hogy a Fall Guys a Betme kínálatában is feltűnjön, írj nekünk. Ám addig is megannyi játékkal mutathatod meg a riválisaidnak, hogy te vagy a legjobb!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon