close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Építés, harc, felfedezés – Ezek a legjobb Minecraft stílusú játékok!

Lego Worlds: Tekintve, hogy a Minecraft is sokat merített a népszerű játékból, logikus, hogy a kölcsönkenyér visszajár. A szabad építkezés mellett a kampány sem hiányozhat, így mi dönthetjük el, hogy mihez is van kedvünk.

Stardew Valley: Ha nem bánunk egy kis JRPG-beütést, keresve sem találhatunk jobb játékot. Ahogy az lenni szokott, farmunk menedzselése nem fáklyásmenet – ám szerencsére számos, érdekesnél érdekesebb NPC segít minket gazdaságunk felvirágoztatásában.

The Forest – A borzongni vágyók bátran belevághatnak ebbe a valóban hideglelős játékba. Itt ugyanis nem csupán az elemek és a szükségleteink nehezítik meg az életünket, hanem elvetemült kannibálok és ocsmány mutánsok is.

Persze, egy mások ellen vívott, tétre menő viadal izgalmait sem szabad lebecsülni. Gyere, és indulj akár ingyenesen a tournamentjeinken, vagy indíts te magad egy meccset!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon