close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Epic Games Store – Vajon legyőzheti a Steamet?

A Steam jelenleg a PC-s játékpiac megkérdőjelezhetetlen titánja, azonban az Epic Store nem titkolt célja, hogy letaszítsa a trónjáról. Ennek érdekében két, igen komoly területen merőben máshogy viselkedik, mint a riválisa.

Egyrészt, mint az köztudott, az Epic minden héten ingyenes játékokkal kedveskedik a regisztrált felhasználóknak. Ahhoz, hogy örökre megtarthasd ezeket az alkotásokat, szinte semmit sem kell tenned: csupán pár kattintás, és megtarthatod a játékokat.

Persze, ezek többnyire indie-címek – ám szinte nem telik úgy el hónap, hogy valami igazán komoly mű legyen terítéken! Másrészt, a kínálat is szűkebb minőségibb. Nincsenek kutyafuttában összedobott, viccnek erős, komolyan meg nyilván nem gondolt apróságok.

Mit gondoltok, győzhet az Epic Store?

Hogy ki nyeri a digitális PC-s játékpiacon a versenyt, nem tudni – nálunk viszont te lehetsz a bajnok! De ha Androidot használsz, mihamarabb frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy tétre menő meccseket és nagy díjjal kecsegtető tournamenteket játszhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon