close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Egy kis rettegés – Játékok a Resident Evil 7 rajongóinak

A Resident Evil 7 okkal foglal el különleges helyet a horrorra éhezők szívében, hiszen éles volt a váltás, korábbi részekhez képest. Ha borzongnál még egy kicsit, ezeket a játékokat tudjuk ajánlani!

1: Amnesia: Rebirth
Egy repülőgép-katasztrófa után egy sivatagban magunkhoz térni ritkán örömteli fejlemény – pláne, ha titokzatos, ősi erők akarnak tőlünk valamit, és teljesen járatlanok vagyunk a fegyverforgatásban. Lopakodva, rejtőzve és menekülve kell hát elhárítanunk a vészt.


2: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
A H. P. Lovecraft munkásságára építő horror-FPS különlegessége, hogy főhősünk megőrülhet a természetfelettivel való találkozástól. Nem bízhatunk hát csak a fegyvereinkben.

3: Hunt: Showdown

A multi-mókát preferálók szórakozás nélkül. Egy rossz lépés, és vagy az ocsmány élőholt mutánsok tépnek darabokra, vagy a többi játékos ereszt golyót a fejünkbe.

Aztán ha elég volt a horrorból, a Betme visszavár. Ám ha Androidot használsz, frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy a maximális élményt élhesd át!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon