close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dübörög az acél – A legjobb tankos játékok

A gigászi hadigépezetek milliókat babonáztak meg. Nem csoda hát, hogy a tankos játékok komoly rajongótáborral bírnak. Ha téged is érdekel a téma, ezeket a programokat próbáld ki!

World of Tanks

World of Tanks Blitz – A World of Tanks pörgősebb „kisöccse” igazi telitalálat, ha gyors és izgalmas meccsekre vágysz: az ingyenes online játékok egyik legkiválóbb tagja. Bő kétszáz német, japán, amerikai, angol, és más nemzet által gyártott tank, tizennyolc aréna és az adrenalin pumpáló élményt kínáló 7VS7-es felállás: mi más kell még?

ShellShock Live: Ha nem ragaszkodunk a szimulátor-jelleghez, akkor a Champ Games alkotása méltó a figyelmünkre. Egyedi játékmódok,  fejlesztési lehetőségek, és változatos megmérettetések: ha elkezded, sosem állsz le!

KARDS - The WWII Card Game: Még egy ingyenesen kipróbálható, online játék, ám ebben kártyákkal vívhatunk nem kis agymunkát igénylő csatákat a többiekkel. Ha jól vetjük be a lapjainkat, amik között természetesen megannyi tank is található, akkor miénk a diadal!

Kards - The WWII Card Game
apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon