close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Cuphead nyomában – A legjobb boss rush játékok

Bár Cuphead nem vegytiszta boss rush játék, a hangsúly a főellenségeken van. Ha tehát tetszett a bátor csésze és barátjai nagy kalandja, ezeket a játékokat se hagyd ki!

Furi – A Game Bakers Takashi Okazaki, az Afro Samurai készítőjének segítségével tető alá hozott művében egy fogoly bőrébe bújva kell legyőznünk az őreinket. A több fázisból álló harcok során csakis kardunkra, pisztolyunkra és villámgyors reflexeinkre számíthatunk.

Shadow of the Colossus – A Playstation 2 egyik legikonikusabb címének felújított változata mit sem vesztett a varázsából. Gigászok gyenge pontjait kell felderítenünk páratlanul izzasztó összecsapások során: ez aztán kihívás!

Titan Souls – Az egyetlen csapással legyőzhető főellenségek elsőre pitének tűnhetnek, de távolról sem ez a helyzet. Megfelelő taktikai és stratégia nélkül halálra vagyunk ítélve az Acid Nerve pixelgrafikájú remekében.

Ha pedig ezek után egy hús-vér ellenféllel mérnéd össze az erőd, ne habozz: a Betme meccsei és tournamentjei csak rád várnak!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon