close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Brawl Stars – Spike, Crow vagy 8-Bit?

Az online játszható Brawl Stars titka az, hogy megtaláld a neked legjobban tetsző bunyóst. Lássunk hát három, igencsak eltérő példát!

Brawl Stars group picture

Spike, a vigyori kaktusz nem lebecsülendő ellenfél, mert bár alacsony az életereje, de brutális sebzést tud kiosztani. Igazi glass cannon, azaz üvegágyú – vagyis a védekezés nem az erőssége, de ütni azt tud. Superje, a Stick Around! tüskegránáttal sebzi és lelassítja az ellenfelet.

A tőröket hajigáló Crow sem nagyon bírja, ha ütik, ráadásul nem is okoz nagy kárt az ellenfélben. Azonban villámgyors, és mérgező támadásai apránként drámaian legyengítik az útjába kerülőket. Világos hát, hogy őt akkor éri meg választani, ha kedveljük az üss és fuss taktikát!

8-Bittel ellenben nem sokat szaladgálunk, mivel messze ő a leglassabb a karakterek közül. Ám ezt szívóssága és brutális támadásai ellensúlyozzák. Ráadásul Damage Booster Superjével még a többiek sebzését is jócskán növelheti!

Úgy érzed készen állsz a Brawl Stars ligára? Fogadj magadra és nyerj az appunkon belül!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon