close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Assassin's Creed – hogyan áll a franchise sorsa?

Az Assassin's Creed franchise nagy utat tett meg 2007. november 13-a óta. Nem csoda hát, hogy sokakat érdekel, hogy mi lesz az idén tizenötödik születésnapját ünneplő sorozat sorsa. Lássunk hát pár pletykát!

Bennfentesek szerint nem egy, de két felvonás is készül a Ubisoft boszorkánykonyhájában. Ezek közül az egyik a Rift munkacímre hallgat, és eredetileg a Valhalla Basimra fókuszáló kiegészítőjének szánták, ám végül önálló alkotásként dobják majd piacra. Hogy pontosan mire számíthatunk, az jó kérdés: a bejárható terület állítólag szerényebb lesz, és újfent az osonás kerül majd előtérbe.

Az Infinity-ként futó részről sem tudunk sokkal többet. Ez elvileg egyszerre több idősíkban fog játszódni, és a kezdeti hírekkel szemben nem lesz free-to-play. Egyesek esküsznek rá, hogy még idén novemberben elérhetővé fog válni. Mások szerint viszont csak jövőre próbálhatjuk majd ki.

A franchise rajongói tehát várhatnak. Addig is, a Betme tournamentjei és meccsei ideális kikapcsolódást jelenthetnek!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon