close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Akció, agytorna, bunyó – Izgalmas játékok, amiket telefonon játszhatsz!

Manapság kis túlzással élve, az a furcsa, ha valaki telefonálásra, és nem játékra használja a mobilját. Lássunk hát három, a Betme kínálatában is szereplő, ingyenes alkotást!

Yu Gi Oh Master Duel

Íme a top 3-as telefonos játék listánk:

Call of Duty Mobile: Ha gyors és pörgős akcióra vágysz, akkor ez a neked való játék! Bőséges fegyverkínálat, változatos pályák – mi más kell még?

Yu-Gi-Oh! Master Duel: A népszerű franchise talán legnépszerűbb videójáték-adaptációjában az a dolgunk, hogy egy szörnyekből, csapdákból és varázslatokból álló paklival legyőzzük a másikat. Agytorna ez a javából: taktika és stratégia nélkül semmire sem megyünk.

LoL: Wild Rift: A Riot Games sikercíme sem maradhat ki. Két, ötfős csapat eshet egymásnak, és mivel rengeteg, más-más területen jeleskedő bajnokból lehet válogatni, nincs két egyforma összecsapás!

Próbáld ki ezeket az ingyenes játékokat a telefonodon, és ha úgy érzed, hogy már elég jó vagy, indulj a tournamentjeinken – vagy szabd meg te a tétet egy meccsen!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon