close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A vihar a Fortnite játékosok egyik legnagyobb ellensége – Te felkészültél?

A Fortnite ezer izgalmat és veszélyt rejtő világában számos veszély leselkedik a bajnok-aspiránsokra, de egy sem olyan aljas, mint a vihar.

Ez ugyanis a ravasz orvlövészekkel vagy egy gyilkos járművet vezető riválisokkal szemben elsőre nem tűnik olyan vészesnek. Rengetegen vélik úgy, hogy a vihar még túl messze van ahhoz, hogy számolni kelljen vele – aztán rájönnek, hogy eltaktikázták magukat. Ezt egy profi nem engedheti meg magának – mindig figyelj, nehogy túl késő legyen ahhoz, hogy időben visszavonulhass! Persze, ez a problémaforrás lehetőségeket is rejt magában. Csapdaként hátrahagyott zsákmánnyal könnyen a biztos halálba küldheted a mohóbbakat, és ha két lépéssel a többiek előtt jársz, elkaphatod a menekülésre fókuszálókat.

A Fortnite nálunk is kipróbálható: általad megszabható tétű meccseink és már egyetlen győzelemért is díjat adó tournamentjeink csak rád várnak. De ha te akarsz lenni a Betme legjobbja, és Androidot használsz, előbb töltsd le az app összes lehetőségét megnyitó, ingyenes Betme Pro-t!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon