close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A Tekken 8-ra várva – A legjobb verekedős játékok

A Bandai Namco franchise-ának videójátékos ága legutóbb 2015-ben hallatott magáról – nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várják a Tekken 8 érkezését. Ez azonban gyaníthatóan nem holnap fog megtörténni, ergo, megéri kipróbálni más programokat is!

Dead or Alive 6 – A Koei Temco pörgős sorozatának legújabb felvonása alaposan próbára teszi a képességeinket – ráadásul ha az ingyenes verziót választjuk, semmit sem kockáztatva vethetjük bele magunk a játékba!

Soul Calibur VI: Ha maradnánk a Bandai Namcónál, de a puszta kézzel megvívott harcok helyett fegyverekkel esnénk neki ellenfelünknek, ne is keresgéljünk tovább. Még a CD Projekt RED Geraltjával is oszthatjuk az áldást!

Mortal Kombat 11 – A brutális küzdelmek szinonímiájává vált széria jeles képviselőjében is a különleges mozdulatokon és a kegyetlen kivégzéseken van a hangsúly. Ha horrorfilmbe illő, kegyetlen tusákra vágyunk, ne keressünk tovább!

A Mortal Kombat 11 a Betme kínálatában is elérhető. Ám ha Androidot használsz, okvetlenül frissíts ingyenesen a Betme Prora, hogy tétre menő meccseket és nagy díjjal kecsegtető tournamenteket játszhass!

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon