close button

Download now!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A szigeten nincs irgalom – Három Fortnite tipp, hogy gyakrabban nyerj!

Szeretnéd, hogy ha valaki beírja a neved az Epic Trackerbe, akkor egy profi játékos statjait lássa? Jó lenne, ha sikerülne minél sűrűbben nyerned a Battle Royale meccseken? Az Epic Games Fortnite-jában nincs kegyelem. Ám három egyszerű tippel növelheted az esélyeidet!

Fortnite loading screen

1: Csak megfontoltan!


Az adrenalinpumpáló meccseken nehéz visszafogni magunkat, ám pont a higgadtság különbözteti meg a profit az amatőrtől. Nézz körül, figyelj, és gyanakodj, hiszen az ellenség gyakran szór ki lootot csalinak! Ugyanakkor ez nem jelent gyávaságot. Ha kell, akciózz és csapj oda!

2: Légy ravasz!


Egy gyakorlott játékos nem engedheti meg magának az egyik-két trükkre építés luxusát. Improvizálj és gondolkozz! Egy jó tervvel gyakorlatilag bárkit legyőzhetsz!

3: A flexibilitás kincset ér!


A dolgok a legritkább esetben alakulnak a vágyaink szerint. Hiába akarsz mesterlövészkedni, ha csak egy pisztolyod van, azzal kell küzdened, ameddig nem szerzel mást.

Próbáld ki a tippeket a gyakorlatban, és töltsd le az appunkat! Ne feledd, heti és napi bajnokságok várnak rád...

apk button download

sign up and redeem your welcome gift

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get gaming & esports news straight to your inbox. 100% Value 0% Spam. A weekly email focused on the most important news and progression of gaming, our app and weekly tournaments.

Facebook logoyoutue iconinstagram icondiscord icontiktok icon